Juste ;) ?

Jag och lejla köpte en tröja från grönan igår som vi själva gjorde :P SKIITFIN ♥

// emmalicious ♥♥ =)

HAHAHA =) ♥

seppe älskar emma om Tjo =) ville bara skicka en hälsning här f...:
jävla pepparkaka! <3

Svar: HAHAHA du är sjuk !! :P ÄLSKAR DEJ sepii ♥♥♥♥♥♥♥

// emmalicious ♥=)

grönan låt 2010 ♥♥

Det här var en låt som kom i grönan igår 24/7 ( min och lejlas låt<3:P ) DEN HÄR LÅTEN
ÄR SÅJÄVLA SKÖN !! :P JAG ÄLSKAR DEN <3

// emmalicious ♥

Grönan (igår) i bilder ♥♥














// emmalicious =)


You made me this way.

Zup bloggen?
Glömde att berätta att jag såg Sepide för två dagar sen :'D jäveln smög sig fram mellan mig och Solin jag ba "wtf,vem fan är det ;@?" så såg jag henne jag ba "OMMMMG :D"
Iaf,drog till stan idag för att träffa älsklingen Bianca,Julia,Megan och Tiwh [?]. De var asgulliga och helt cp hahha. Vi köpte en stor heliumballong och filmade när vi pratade och sjöng,tror att någon av de ska lägga upp videon på youtube. Tiwh var jättesöt som gav oss små presenter,fick armband.
De mobba även min längd,jag var visst kortast av de alla,Bianca har blivit längre än mig /cutcutsuicidecut.
Efter stan åkte jag till Kista för att träffa Solin. Vi gick runt,käkade godis och skrattade åt helt sjuka saker. Ska träffa henne imorgon,blir kanske att sova över,but just maybe.
Hitta en massa pajer i mitt kylskåp nyss,käkar äppelpaj nu. Fuckin' food-orgazm<3

/ Solmaz

Tjo =) ville bara skicka en hälsning här f...

20100629615 (MMS)

Tjo =) ville bara skicka en hälsning här från grönan :p jag och lejla har så jävla roligt <3 skriver mer sen vi ska åka nu puss //emmalicious =)


Home sweeet home =)

Heeeeej alla ugglor :P
Jag kom hem för ett tag sen men jag har gjort annat så ja han inte blogga då... Jag va på cosmonova och det va så jävla roligt! asså sheat ni fattar inte, vilka minnen man får av att bara gå in dit :) Iallafall vi kolla på cosmonova, efter det gick vi och käkade mat , sen käkade vi glass :D När jag kom hem lekte jag förfullt med melissa :) Vi flummade runt här men musik och alla leksaker. Nu sover hon och min mamma men det är för att vi ska upp tidigt imorron! Vi ska till grönan imorron :) Det ska bli skitroligt =P Jag har inte så mycket mer att skriva... Sen och hörs sen va puss på gööten
// emmalicious ♥♥♥♥♥♥

imorron ska jag till grönan med denhär skitungen :) ska bli skitkul ♥♥

Te amo <3


Cosmonova =)

Heeeeeeeej =) ♥
Jag ska snart gå till cosmonova :)!! Det kommer bli skitroligt! :P Jag har inte varit  på cosmonova i över 5 år typ :P ? Jag ska gå med min syrras pojkvän och maybee dahlia ( vilket jag hoppas ) Vi ska gå och kolla på Deep Sea =) Det ska bli såjävla roligt att kolla på det, tänk dig att du är under vatten men massor av djur, som simmar in i huvet på det eller genom örat :P HAHAHA jag är sjuk, nej men det ska bli skitroligt och jag längtar :)
Jag kommer säkert skriva mer när jag senare kommit hem :)
seeayh puss&kram // emmalicious =) ♥

Skitkuul =P

svar på tal :

leeeeeeejlosh =) om Goodnight,,Goodmorning :):
DET ÄR BARA FÖR VI SLUTAT TRÄFFAS OFTA ..
 för de va ju jag å du förra sommarlovet å vi va hjärndöda! <3

svar: Kanske, men vad var det som gjorde att vi slutade umgås ? <3
HAHA sant :P Vi var hjärndöda, och det är vi fortfarande  ! :D

I feel my nails rip my flesh,

I feel i've gone insane.

Zup bloggen?
Klockan är 8 och jag är vaken,varför? Jo för Henke är ond..han väcker mig klockan sju utan någon anledning. Sen tjata han om att komma ut med honom och Jakob. Jag behöver normala vänner,HAHAH puss.
Kunde inte somna och jag hade feber men kunde inte hitta alvedon så jag käka glass och blev kall igen,hahaha smart jag är. Ska glo anime för alla sover och jag har inget att göra. Finns typ inget på tv ._.

Igår drog jag till Kista och träffade Solin,drama,drama,drama. Men det har inget med er att göra ;>.
Vi hade iaf roligt resten av dagen,käkade glass och jag försökte leka nyttig genom att käka nötter istället för godis men då köper idioten chips åt oss istället ahhaha.
Imorgon blir det att dra till stan och träffa Bianca,Julia,Tiwh och kanske Becca :*

/ Solmaz

Love me ore hate me,

En skitgammal låt, som bara kom upp på youtube.com från ingenstans :)
HAHA den är såjävla skön =) // emmalicious<3


Goodnight,,Goodmorning :)

Heej allihopa :) Jag har börjat känna mig som en gammling :( ? HAHA ni kanske nu sitter och tänker men varför emma? porque ? :P HAHAHA jag ska nu berätta :
Det började en solig och varm dag .... HAHAHA nej skojar bara :P

Nej men förut på lov och specielt på sommarlov så var jag mycket mer flumm och mycket mer ingen sova, bara flumm/flumm och flumm!!:P HAHA jag va en sån person men ja känner att detta sommarlov är helt annorlunda?

Jag blir trött redan vid 00.00 oftast tidigare. Jag vaknar runt 09.00 och kan inte sova mer....
Förut va jag en tjej som inte sov alls på natten, en tjej som somnade runt 08.00 och vaknade runt 17.00 men nu, nu är allt förändrat. !!!

Jag vet faktiskt inte vad som hänt, men en sak är säker, jag måste ändra på det...
vafan det är SOMMARLOV! Man ska inte sova, bara äta och flumma! :P men jag är raka motsatsen..

Inte bara när det gäller kvällar utan även dagar? Jag ibland, pallar inte ens gå ut, eller resa mej från soffan ?!
Varför är detså? JAG VET INTE, MEN DET STÖR MEJ?

En sak för mig är säker, ja ska förändra detta sommarlov NU! Jag ska göra det bättre och roligare.... Men jag tror jag börjar frånoch med nästa vecka typ ¨:P HAHAHA för jag måste nu sova ut en vecka först för att få tillbaka alla mina krafter :P
.....
aja peace out och sov gott ( för er som sover ) // emmalicious <3 :)

HAHAH inte världens kattigaste men den är en fin, "HOOOST" :P


...

Tjooooooooo, kom nyss hem. Jag var med Lejla o de, hahahaha katastroft!!!!!! Ska iallafall dra, ville bara slänga in ett kort inlägg innan jag drar och firar min syster rannona ahahha, grattis tjockis♥ Skriver sen om jag pallar, eller nej kommer säkert inte göra det höhö. Ciaaaaaaaao

/D

förlåt =)

Godmorgon bloggen :) förlåt för att ja inte hann blogga igår, ja va bara för trött när jag kom hem =) Ja hade så jävla roligt :P ja lägger in bilder senare idag för snart kommer min pappa och hämtar mej :D vi ska åka ut med båten jag, min pappa, min farmor ,min faster, min fasters man och deras bebis :D det ska bli så jävla roligt så bilderna från kolmården kommer ikväll (maybee) för hos mej är det så jävla segt att ladda upp bilder men ja ska försöka :) måste skynnda nu och hinna äta frukost :) :P puss&kram// emmalicious <3 =)


haha en gullig apa som förljde efter mej i acvaria som vi gick in på
efter kolmården :) han är så gullig (btw: dom är lösa) :P


In a world so, so godless and thoughtless

I don't know how we wrought this.
All the love that you brought us.
It feels like I'm killin myself.
Just wheelin myself.
Just to pray for some help.


Jag vaknade vid nio och somnade om till ljudet av regnet,underbart. Men vet ni vad? Pågrund av det så drömde jag en dröm om en storm,scary.
Tänker inte dra ut idag, börjar bli sjuk och jag lovade min mami att vara lite social här hemma. Men hon drog till sin kompis och min farsa sover,great ._. blir att kolla anime,Tokyo Mew Mew.
Bianca kommer inte nästa vecka utan det blir veckan efter. Hennes morsa tänker ge oss pengar men så onda som vi är så ska vi ta pengarna till oss själva och köpa massa skit. Sprit? hoho :c
Nejmen jag saknar henne asmkt,kommer nog träffa henne nästa vecka tsm med Becca. Kommer nog träffa Julia också [Biancas vän]. Jag såg henne på stan förra veckan,det första hon sa till mig var "va liten du är :D" jag ba "...D:". 
Ska glo anime nu,later



  I was running in circles,I hurt myself just to find my purpose.

Hej bloggen =) vill bara lägga in ett kort...

20100625614 (MMS)

Hej bloggen =) vill bara lägga in ett kort inlägg.... Jag ska just nu hoppa in i badet :] sen ska jag försöka sova för imorgon ska jag till kolmorden med min syrra och hennes pojkvän och deras vänner :] ska bli skitroligt <3 så därför är det sova för mig sen för jag ska upp tidigt =) så puss och kram //emmalicious 
Ps hahaha hoppas jag får se riktiga djur imorgon :p


Abri, sluta jämföra oss :P

Del 1 är lite seg i början :)

del 2

del 3

HAHAHAHAH domhär är såjävla sköna :P

whats the deal whit midsommar ? =)

Heeeeeeeeeeej alla tjockisar =)
Vad ska ni göra denna underbara dag? :) Själv ska jag ut med dahlia och grilla tror jag :P
Vi ska grilla och flumma :D Vi har inte träffats på några dagar så det ska bli roligt att träffa henne idag :) :P Jag fattar inte riktigt vad som är så specielt med "midsommar" ni som firar det glad midsommar på er, men ja fattar inte vad som är meningen med det.... Och ska jag vara ärlig vill jag inte ens veta :P Det är sommarlov, min hjärna är på semester :P HAHAHA aja nu ska ja chilla lite framför datan sen ska jag ut och flumma, kommer säkert skriva att mobilinlägg sen men bara kanske ... :) ^^ ses sen :)
puss&kram // emmalicious ♥ =)

HAHA De e såsant så :P

Home sweet home :P

Nu är jag äntligen hemma :) HAHA ja har bränt mitt ansikte :P Men ja överlever =) Iallafall, idag har varit en underbar dag med mycket sol, flumm, musik och mat :P HAHA asså ja har haft så jävla roligt :) Hoppas det blir lika fint väder imorron ? =D HAHAAHAH aja ja har duschat och är nu fresh :P ! Ja ska nu chilla hemma med musik och data :) <3 skriver mer senare (maybeee)
PUSS PÅ GÖTTEN // emmalicious <3 :D

Denhär låten är såjävla TUUUNG! :) =) =D :P :D ;)
Vi har drogat denhär idag <3


Hej bloggen :) ville bara lägga skicka en ...

20100624613 (MMS)

Hej bloggen :) ville bara lägga skicka en hälsning från huvudstabadet :) vi ligger här och solar och och lyssnar på musik :) se yah all later puss /emmalicious =)


Taylor Lautner♥

Har inte pallat blogga höhö. Iallfall jag såggggggggggg TAYLOR, han var TVÅ METER FRÅN MIG. JAG ÄR KÄRR!! Bääästa dageeennn!!! Lägger ut bilder i ett annat inlägg ;) Fast jag filmade mest, ska be Lejla att skicka bilderna. Aja under de här dagarna har jag varit out with the girls. HAAHHAAHA asså igår var värst, jag doggggggggg!!!! Vi hade "picknick", ni vill inte veta vad som hände HAHAHAH. Idag ska jag iallfall ut med tjejerna (Lejla, Salma) jag tror vi ska grilla. Skriver sen om jag orkar, HEJDÅ.

(Har inga bilder, är inte inne på min data)

/D

Godmorgon i think.......

godmorgon allihopa :) En perfekt sommarlovs morgon med mycket sol och mycket värme =) Jag är så glad att sveriges väder nu blivit bättre ! Idag blir det nog sola igen med lejla och några andra tjejer :D Igår hade vi så kuul! Jag hann inte skriva ett inlägg igår för att vi kom hem från badet runt halv 7 sen va vi ute till 00.00 och ja va förtrött igår för att skriva :D Ja sov hos lejla inatt, :P aja men ja ska logga ut nu, kanske skriver mer senare idag :P
puss&kram // emmalicious =) <3
Ja letar runt bland lejlas bilder på en bild på oss två och den här tyckte ja mest om : =)
HAHAHA inte världens finaste men den får duga :P

My brain cavity waves, distorted, decayed

These faces of insane originated this pain.
And invented these upbended ways to break me.
Intoxicated, I'm faded inside my dreams.
Motivated on defeating these haters in everything.
It's the only thing that keeps me alive.
It keeps me away from all of your mother fucking lies.

Zup?
Sorry,har inte bloggat på ett litet tag men har vart upptagen de senaste dagarna. Hänt massa saker,både dåliga och bra. Men ska försöka blogga mer nu.
Guess what? Min mobil försvann igår på kvällen,tog flera timmar för mig att hitta den HAHAH):
Iaf,igår var jag ute med Solin igen. Vi träffade Henke,Jakob och Alex [?] en stund men vi drog efter någon timme. Vi gick till ett dagis och Solin började strippa,sexysexy. Tog lite bilder men det syns inte så bra):
Nästa vecka kommer Bianca hit och sover hos mig i fem dagar,längtar som fan.♥



 Vågar du lyssna?

Godmorgon =)

Godmorgon allihopa =) <3
Jag har lämnat melissa på dagis, plockat undan lite i huset och nu är det dags för huvudsta badet med lejla ♥ =)
Jag längtar :D HAHA de va längesen vi träffades <3
idag kanske det blir mitt första dopp? who knows ? ;) HAHA aja ska packa klart min väska och gå till tåget =) Lejla tjockis väntar på mej ?! :P <3 seeyah all ;)
// emmalicious <3 =P

You wanna be a billionaire, yeeah dude mee too :P <3

Sommarlåtar =) ♥

Dom här låtarna är min och dahlia brors "sommar lista" Den listan innehåller sommarlåtar som är våra 2010 sommarlåtar :) ♥♥ :P =)
Alla kanske inte är nya men dom är endå inne i listan =) :P
1



2


3


4


5
 

6


7


8


Bror, rätta mej om de e feel men ja tror de är alla ? =) ♥

I'm so sorry :P

Heej allihopa :) <3
Förlåt för mitt dåliga bloggande, men ja har jobbat så ja har varit så jävla trött men nu är de slut på det  :P Jag ska inte jobba mer nu :) YEAAAAAAAAAAH; JIPPPPPPIII; HALLELULJA ♥:D HAHA neeej men ja pratade med min pappa och han sa att det är lungt :) Ja har varit jätteduktig och kämpat på :D han är stolt över mej ♥ :) Vilket ja också är !! :P ^^ aja så nu börjar bloggandet igen för mig :D
Idag har jag inte gjort så mycket,, ja har jobbat till 13.00 typ sen tagga ja hem :) eller aa till min mammas jobb :P sen efter det gick ja och min syrra till min andra syrra med melissa :) Min mamma jobba så hon kunde inte följa med :( ♥
Jag ska väl snart tagga in i duschen och ta ett långt,varmt bad :) skriver mer senare ( kanske) för imorron ska jag lämna melissa på dagis så de är att gå upp tidigt :D :)
aja peace out , puss på era rumpor ♥♥ :D
// emmalicious ♥ :D :) :P =)


jag förra sommaren :) BÄSTA HITILS ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥2009♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Happy birthday ♥

Grattis till Emy som fyller år idag.
Den här datan vägrar ladda upp bilden på henne,menmen. Grattis iaf♥


Godmorgon :) ville bara påminna allihopa a...

20100621604 (MMS)

Godmorgon :) ville bara påminna allihopa att jag och dahlia idag ska på det som bilden visar :p det ska bli så jävla roligt :) <3 :p ses sen /emmalicious :p <3


We will always love you.

Igår: Jag drog jag som sagt till stan och träffade Madde. Hon var übersöt. Vi gick runt lite och pratade om allt möjligt. Sen drog vi och satte oss ovanför plattan eller vad man säger. Vi blåste såpbubblor [myes jag är beroende av de >:] och skrattade asmkt. Vid sex var hon tvungen att dra hem så jag åkte till kista och träffade Hedda. Efter en liten stund kom även söta Solin. Vi käkade godis och skrek en massa,hon la händerna innanför min tröja hela tiden bara för att min rygg var varm,hennes händer var iskalla):
Efteråt kom Henke och Jakob,vi var med de i ungefär fem minuter sen drog jag och Solin hem.

Idag: Hade utegångsförbud för att jag hade kommit hem försent varje dag den här veckan,ehehhe.. men det varade bara i en dag som tur. Har inte gjort så mycket idag förutom att sova,sova och sova. Jag har varit skittrött idag,dunno why.
Kollar på This is it just nu,kärlek till Michael Jackson. Kan inte fatta att det redan har gått ett år nu. R.I.P King of pop.♥



This love,this hate.

Tänk alla gånger som vänner sagt att du,bara du är det bästa de haft.
De vill det bästa med allt och de vill hjälpa dig fram. 
Men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls.
Nej du får ingen hjälp alls.
 

Ska börja fixa mig snabbt,ska dra till stan och träffa sötaste Madde. Later.




Today.



Tjooooooooooooooo.
Dagen började med att jag gick hem till Delwin, vi fixade naglar o sånt där shit. Sen kom juggen Emma, vi kollade lite på match, sen drog vi ut för att köpa grejer. Vi träffade Ahmed h o J, så vi var ute med de. HAHAHAHAHAHAH asså jag dog, det var skit kul. En hund jaga oss hahahahahaah, fyfan sen Emma ramla o värsta grejerna yao :P. Aja efteråt gick vi hem till Delwin och åt, HAHA fatsowsss. Det var iallfall fanny höhö. Ciaaaao

/D


Kärlek till denhär låten<3


// emmalicious<3

Det va så jävla roligt ! :D

Heeeeeeeej allihopa :)
Jag kom nyss hem :) Jag har varit ute med dahlia,delwin,ahmed J och Ahmed H <3
They are my brothers/sisters <3 BIG LOVE TO YA'LL <3 :)
aja vi va ute och flummade, lyssnade på musik, brottades, asså riktig FLUMMM! :P <3 de va så jävla roligt och alla vi kunde aldrig sluta garva :D Sen efter de så tagga vi hem till delwin en 20 min :) hon ville göra sin toast till oss :P btw: den va så f******g goooood :)<3:D
Aja nu ska ja chilla lite sen ska ja väl sova :P ASSÅ JA KAN FORTFARANDE NTE TAGGA NER EFTER ALLT VI GJORT IDAG :) ALLT ROLIGT VI GJORT HAHAHAHAHAHAHAHH WALLA DE BÄSTA KVÄLLEN ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
aja puss&kram / emmalicious♥:)

my brothers♥♥ (my gangstas:P )

My sisssterrss♥

Tänk alla gånger som jag saknat nån att hålla om

men somnat ensam,trasig precis som vanligt.


Igår:  Igår drog jag och badade som sagt med Emy och Sara. Jag hade inte planerat att bada men de fick mig att hoppa in i bara underkläder,fatta hur mycket man frös då,men det var värt det. Vi försökte tända en brasa sen men failade för vi hade ingen tändvätska. Men vi fick fortfarande lite eld så vi grilla marshmellows,omnomnom♥
Vi skulle gå och bada vid två men var framme vid sju istället. Men det var fortfarande roligt.

Idag: Jag drog till bup idag,fick nya tider osv. Sen drog jag till Kista och träffade Solin,Hedda och Emy. Vi gick runt och jag tjuvade Solins godis. Efter en stund drog Solin hem och Hedda träffade Henke. så jag och Emy tänkte gå hem till mig men sen orkade hon inte så vi drog bara hem till oss själva. Nu har jag astråkigt och ska duscha snabbt sen prata med Aimee [Bianca] i telefon. Later.





inga ord

Ja fick en kommentar på mitt inlägg "fika" som ja tog bort för ja tyckte bara att de va helt onödigt, och helt klart en snorunge som inte har ett liv jo ett tragiskt liv som inte har bättre för sig på sommarlovet än att kommentera sådär och till dig som nu skrev detdär: Jag bryr mig inte vad du eller någon annan tycker om mig. Jag är mig själv och JAG ÄLSKAR DET! att du kommennterar sådär om mej är bara för att du själv säkert är skitful och mobbad, och vill säkert vara mig. Men somsakt ja vill inte ha några sånna kommenterare för asså i don't give a shiit! fatta det. inget kan få mej att må dåligt för den ja är så fuck you. Aja lycka till med ditt tragiska misslyckade sorliga liv "gumman" gå och sätt dej på något och snurra!

suck it!:P (du kanske vill sätta dej pådenhär och snurra) :P

i love myself :)

barnvakt :P

Heeeeeej allihopa :)
ja ska bara skriva snabbt att ja kommer vara barnvakt idag till melissa bebis så ja kommer inte hinna skriva så mycket idag :) ses sen :) <3
// emmalicious

melissa bebis <3 :)


STRAAAAAAAAND.

Ehehehe duktig jag är på att blogga,right? ska hoppa snabbt in i duschen för jag ska snart träffa Sara ochEmy för att dra till stranden. Jag vill inte bada för jag har inte en bikini,men Emy tänker kasta in mig i vattnet):
Bloggar kanske på natten,later♥

Son of a bitch.

Sup?
Klockan är snart sju,jag har varit vaken sens fem. Somnade nio igår sen vaknade jag vid elva,sen somna jag igen vid två sen vakna jag vid tre sen sov jag så skönt men då ringer idioten Nanna klockan fem och nu kan jag inte sova. Messade med Henke en stund,han försökte komma hit med Jakob I think,men jag ville fan sova): så efter en stund slutade jag messa och försökte sova,det misslyckades som ni ser så nu sitter jag här och skriver,hahahaha att jag ens orkar ._.

Sov ju som sagt hos Emy,kulkul. Vi snackade om allt möjligt men efter ett tag somnade hon så jag messade Henke,again. Så jag somnade vid fyra och vaknade elva,var helt död på morgonen. ´Gick hem innan tolv för att min morsa behövde Sl-kortet. Jag messade Solin senare och vi bestämde oss för att träffas. Efter två långa timmar träffade jag henne,vi gick till en lekpark och "gungade". Hon skrek på smårbarnen och blåste såpbubblor med mig. Vi tog massa kort och filmade,fan va jag skrattade. Vi gick fram och tillbaka hela tiden,träffade även mina föräldrar i Max för att hämta Sl-kortet,de bjöd mig och Solin på milkshake omnomnom♥
Träffade även på Henke en sekund,scary jag ser honom varje dag nu. Vid halv åtta drog Solin hem och jag åkte hem till Emy och Sara. Sen vart man tvungen att åka hem så jag och Sara satt på tåget och snackade om en massa saker.
Sen kom jag hem och sov i två underbara timmar. Sen blev hela natten helt cp som jag skrev i början. Åh jag vill sova :C




It's mc time :p / emmalicious <3 :p

20100616600 (MMS)

It's mc time :p / emmalicious <3 :p


Tjo tjockisar :) just nu sitter vi i dahli...

20100616599 (MMS)

Tjo tjockisar :) just nu sitter vi i dahlias sexiga balkong med delwin :) vi har skitroligt :p vi kastar godis på människor, lyssnar på musik och flummar :) skriver mer sen puss / emmalicious :) <3


I'm outttttt.

Offfff vilka bra grejer jag och Emma har pågång HAHAHAHAHAHAHA. Aja ska nu ut med tjockisen och formodligen med japanen, så vi hörs nog på kvällen vettuuuu :D

/D

Some pix from yesterday.

Orkade inte lägga in igår,var för trött så lägger upp idag. Here I go :*

 HAHAHA jag ser helt borta ut.

 Usch,min kofta gjorde mig asstor):





 Jäveln måste böja sig asmkt för att bli lika lång som mig.</3

 Fuck you, fuck you, fuck us.

Godmorgon allihopa :) <3 just nu sitter ja...

20100616598 (MMS)

Godmorgon allihopa :) <3 just nu sitter jag på tåget och garvar sönder mig själv :p kolla bilden så fattar ni själva varför :p fotograf: jag (HAHAHA STOLT :P ) aja later then :) <3 / emmalicious :)


I'm done with this year.

 Kameran,mössan & glasögonen har jag snott från Emy :*
Fixade mig och drog hem till Emy. Vi tog lite pix sedan skyndade vi oss till Kista för att träffa resten av tjejerna. Vi fikade lite snabbt med efteråt drog jag,Emy och Hanadi till Solin för att vara lite barnsliga,vi blåste såpbubblor,gungade och lekte lite i parken. Bilder kommer strax efter inlägget.
Anyway,vi träffade sedan på Henke och hälsade snabbt sen drog jag,Hanadi och Emy till konsum för att köpa chips and stuff like that. Efteråt sa vi hejdå till Hanadi och skyndade oss till tunnelbanan. Vi drog hem till mig för att hämta pyjamas,vi bestämde oss i sista sekunden för att sova hos Emy. Hon reser snart så jag kommer sakna henne asmkt,hur ska jag överleva en hel månad utan dig din babian?
Ska lägga upp bilderna snabbt och sedan dra till sängen för att vara social med Emy.



 ♥

Fika :)

Heeej alliphopa :) <3
Jag ska snart iväg med tjejerna och fika :) men ja tror att ja snart ska till dahlia, för jag är helt klar med allting :) jag är faktist inte trött, även fast ja borde vara det 8) Jag ska fika med dom iallafall och bara ha det kul :) VI har inte varit tillsammans på ett tag alla tjejer så det ska bli skitroligt :) haha jag har inget mer att skriva, så ja ska nog sluta nu :) skriver säkert ett till inlägg när ja kommer hem (i think)
aja nu ska ni få några emo picks eller vad man nu kallar de :P Yani bilder på mej BARA MEJ MEJ MEJ MEJ MEJ MEJ MEJ MEJ OCH MEJ :) :P
HAHAHA ni som inte kommit på det än kanske nu borde vetat att jag ÄLSKAR MIG SJÄLV!!!:) <3 hahaha ja dör för mig själv :p och ibland önskar man väl att man bara kan vara tsm med sej själv för man vet vad man själv gillar och man vet hur man själv är :P men de går inte ÄN! :P HAHA aja heejdå ja börjar bli GALEN :) :P <3

Me :)



Här ska det vara en rubrik.

Hej på er alla fulingar hahah, juuuuuuuust kidddinggg.. Har inte gjort så mycket än tv och data. Ska iallfall börja fixa mig om en stund, ska fika med tjejerna. Mysigt värre HAHAH asså pallar nt med mig sj. Anyways Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag är skit glaaaaaaadennnn. Aja orkar inte skriva mer, vilken upptatering vi har kört på de här senaste dagarna haha.
 
HAHAHAH bara Sadam Hussien fattar denna bild.

/D


Hör du sanningen, den lät som ett skratt.

Wazzup?
Kom nyss ut från duschen,ska snart börja fixa mig för vid sex tiden ska jag ut med Emma,Solin & några andra. Vi ska dra till Kista och fika,mysigt. Hoppas verkligen att vädret blir bättre snart,sommarlov in my ass. Fast jag tänker ändå ha på mig sommarkläder,ungefär mitt sätt att säga fuck you till det kalla vädret :] 



numero uno y numero dos =)

Okeej, från inlägget innan så sa jag att jag skulle berätta två skit bra nyheter :)
NUMERO UNO: Jag behöver inte jobba hela månaden :) :D Jag ska bara jobba imorron, och nästa vecka mån,tis,ons SEN ÄR JAG FRIIIIIIIIIIIIIIIII <3 :P
Sen den andra saken kanske inte är något bra för er men det är en skitbra nyhet för mig och min mami :)
NUMERO DOS: MIN MAMI HAR FÅTT JOOOOOOOOOOOOOOOBB !!!!!!!!!!! <3 :D :P :) =) Min mamma blev så f**cking glad :)
GARTTIS MAMI, DU FÖRSÄNAR DET ♥♥♥
aja nu ska jag chilla lite sen ska ja börja fixa mej för jag och tjejerna ska ut och fika :)
seeyaah all later :) <3
puss&kram // emmalicious <3 :D

YOU DO NOT WANNA BE A STÄDARE WHEN YOU GROW UPP!!!
BELIVE ME ! :P

Haha blame it on bad sleep :p jag jobbar o...

20100615591-001 (MMS)

Haha blame it on bad sleep :p jag jobbar och ska snart hem vi är snart färdiga :) sen när jag kommit hem ska jag berätta 2 skitbra nyheter :) plus garva inte åt bilden :p denhär bilden visar trötthet :p ses sen puss <3 / emmalicious


Har gått genom livet med en övetygelse,

att jag satt något spår som haft betydelse.


Kom hem för ungefär en-två timmar sen. Är hur trött som helst,men ska försöka skriva kort om dagen.
Drog ut och träffade söta Solin. Vi drog till Maria för att hämta Solins hörlurar och efter det drog vi och köpte chips och eneridricka. Vi satt på någon bänk och snackade,skrattade osv. Vi drog sen till en "brygga" och träffade på Maria och Nazime. Vi satt där en stund men senare drog jag och Solin till torget för att hämta Emy. Vi gick tillbaka till bryggan,vi snackade  om allt möjligt. Det kändes så skönt på ett sätt,jag skrattade åt allt möjligt. Men de jävla myggorna störde mig :C
Efteråt kom även Henke,hihi gay :* iaf,vi satt kvar på bryggan ett tag. Vid halv nio började vi dra hem och nu sitter jag här. Mår skitilla,är hur yr som helst. Ska nog dra till sängen och vila lite,blä.
Emma jag hoppas verkligen att du slipper städa snart<3
Btw Dahlia,ring mig när du ser det här. I need to talk to you.

Emy- Jag älskar dig,mkey? Du betyder asmkt för mig,kommer aldrig lämna dig,aldrig. Jag gör allt för att få dig att bli lycklig,allt. I will always be here for you bby. Ily♥



 

OH? Motha F***er!

Heeej allihopa...
Jag kanske kommer skriva lite emo aktigt, de kan bero på att jag är så jävla TRÖTT!! asså jag har inga ord om hur jobbig städningen var idag. Det som idag hänt mej visar mig och på ett sätt ger mig en push, pushen som gör att jag aldrig kommer skita i skolan! och jag säger till er som inte gått igenom samma sak som ja gjort idag. PLUGGA! asså plugga som idioter, för annars kommer ni ångra er grovt! Jag orkar inte gå till jobbet imorron :(

Asså jag har ingen lust, ork, vilja eller tålamod! asså jag vill bara sova ut imoorron och vila.... precis som man ska göra på ett sommarlov!
aja ja ska inte skriva mer ja ska nog ducsha och sova, jaag har inga ord för hur trött jag är.
så godnatt/
Emmalicious<3

En riktig sommarlåt 2009 <3 vilka minnen <3 :D

MONDAY.

Hey youuuuuuuuuuuuuu. Fortfarande khara väder, busigt värre hahaha. Ska iallfall träffa Lejla, vi ska kolla på film o så. Bonny Hunter (?stavning) och Dear John, fast har redan sett Dear john, men men. Palla att jag ens skriver ner det ahhahah. That was that.. Ska börja städa mitt rum innan jag drar ut, fikusssss hahahaha. LATERO.

/D

So let this gun bind us, lets hide by this lust

and once we are just dust he'll know that he loved us.

Inga nya pix atm.
Sitter och lyssnar på musik just nu,ska börja fixa mig snabbt. Jag ska träffa sötaste Solin vid två tiden. Kommer nog träffa Henke också. Vet inte riktigt vad vi ska göra,vi kommer förmodligen gå runt och snacka,hm..
Blir ett kort och snabbt inlägg,cya.




 Pretty old song,but whatever♥

Jag ska nu ta en lång, lång duscha <3 skri...

20100613590 (MMS)

Jag ska nu ta en lång, lång duscha <3 skriver kanske inte så mycket mer för ikväll för jag kommer nog bada ett långt tag sen är det dags att sova för imorgon är det worki work time :) /emmalicious <3


HEJ GRÅTA LÅT.

Heeeeejjjjjjjjjj!!
Kom nyss hem, har varit ute i ett tag nu. Men ska snart ut igen, ville bara slänga in ett kort inlägg innan jag drar ut igen. Jag bloggar kanske på kvällen om jag orkar. Aja ni får ha det bra nu, vi hörs som sagt kanske på kvällen. Puss puss. 

Gråta låt, men skit fin. Käääääääääääärlek till Chrisssss♥

/D


Lady Gaga Ft Beyonce - Telephone

Denhär låten har varit i mitt huve i typ tre dagar nu :)
// emmalicious

Why ?

Heej allihopa :)
Jag har nyss kommit hem från melissa älskling <3 :D
Jag längtar inte till imorron för att jag ska jobba?! Jag fick alla G i slutbetyg och mina föräldrar tycker inte att det är dåligt men de har sätt att jag på sista tiden inte gett allt, eller aa så mycket som jag borde ge, så därför ska jag få jobba som städare i min pappas företag. ( han äger företaget) De vill att jag ska få se vad som kan hända om jag inte pluggar, hur min framtid kan bli och vad som kan hända.

 Åå ena sidan är det bra, men endå it's summer! :( Men jag förstår och jag tar de inte alls dåligt, de vill göra allt för mej, och ja ser detta som en bra chans för mej att vilja plugga mer. Tillskillnad från vad jag gjort. Så därför från och med imorron ska jag jobba från kl:09.00 till kl:14.00 med att städa med en tjej. Jag måste åka till hallunda varje dag, för det är där vi ska städa. Min sista arbetsdag är den 9/7 så jag längtar! :P
Så imorron blire att jobba :) inte så dåligt endå :) HAHA why do something good too something bad ? :)
Så det är bara att göra allt och inte klaga :P

Det var väl allt jag ville dela med er :P Sees puuss&kraam<3:)
// emmalicious

Wish me good luck :)





Change of planes..

..smsade Emy i sista sekunden,blir att träffa henne i Kista sen får vi se vad som händer.
Ska fixa håret snabbt och dra.

/ Solmaz

Hello everybody :)

Heej allihopa :D¨
Vad har ni gjort denna regniga,blåsiga,kalla dag :( ?
Själv har jag inte gjort så mycket, jag har varit hos melissa hela dagen :) HAHA honär så söt :) aja jag har inte så mycket mer att säga.... ska gå och leka med henne nu :)
puss&kram//emmalicious <3:)

lite bilder vi tog tidigare idag :)

hahaha jag och melissa <3
'
hahaha som ni ser så kan honinte pussa fint:P
utan hon slukar hela mig :P

hahaha vilken romantisk puss ja fick av melissa älskling <3:)

High off on love, drunk from my hate

It's like I'm huffin' pain and I love it.


Kommer vara ensam hemma idag,någon som kan komma hit och rädda min dag? Kommer förmodligen sitta framför datan och glo anime. Skulle ju dra till stan men jag vaknade vid ett tiden. Och det regnade,älskar regn men inte när jag är påväg ut. Jag+regn=fucked up hår=pms_chey.



 Bara för att alla lägger ut den här låten så gör även jag det,kärlek till Eminem♥

B-day.

Waaaaaaaaazzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Kom nyss hem från en "födelsedagsfest", hahaah asså jag tror inte någon förstår hur mycket jag har skrattat idag. Har fucking fått en sex-pack yaa. Det var iallafall skit kul ;) Lägger kanske ut bilder om jag pallar hö. Ska dra och kolla på någon film nu, är skit trött som vanligt. Fattar inte grejen, nu för tiden jag sover fööööööööör tidigt. Aja nu blir det film innan jag somnar när som helst. Ciaoooooooooooooo

Jag vet inte heller?

/D

En rolig sak :D

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? Lång och kralli
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? : HAHAHAH neej
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? : Dahlia bror
4. Hur lång är du?: 1.79
5. Vilken är den senaste filmen du sett? : ingen aning HAHA 
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen : Det kommer bli tråkigt utan dej, :( kom bara ber dej <3
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? : båda :P
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? :Skilda
9. När såg du senast din mamma? : 4 timmar sen :P
10. Icke godkänt i något ämne? : nope
11. Mvg i något? : hahaha nej inte än :P
12. När vaknade du idag? :12.00
13. Vilken är din favoritplats? : hm ingen aning :P
14. Vilken plats föredrar du minst? : skolan
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? : ja venne :P
16. Hur stor är din säng? : stor :)
17. Vad sover du i? : trosor och en skitstor t-shirt :P
18. Hur många kuddar har du i sängen? : 3
19. Var har du bott/bor? : tensta,edsberg,kista och husby
20. Tycker du om kinamat? : ja, jag älskar kinamat :P
21. Tycker du om kaffe? : nee 
22. Vad dricker du helst till frukost? :juice 
23. Kan du spela poker? : aaa skitbra ;)
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? : ne
25. Vill du ha barn? : ja
26. Kan du några andra språk än svenska?: yes
27. Har du någonsin åkt ambulans? : ne
28. Föredrar du havet eller en bassäng? : havet

29. Vad spenderar du helst pengar på? : kläder
30. Är du cool? : HAHAHAHAH ja venne va folk tycker :P
31. Kan du rulla med tungan? : jaa ?:P
32. Vem vet allt om dig? : Jag skulle nog tro dahlia :P
33. Vad har du för ringsignal? : I can make your bed rock :P
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? : ja
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? : En guldmedalj ja fick när ja va liten och sepla bedminton :P
36. Kan du byta olja på bilen? : ne
37. Vilken var den senaste boken du läste? :A little love song
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? : HAHAH neej
39. Dansar du i bilen? : yeeah , all the f'king time :P
40. När var du i kyrkan senast? : Den 9/6 på skolavslutningen
41. Hur många hål har du? i öronen? 4 st
42. Har du någon piercing? : örat :P
43. Har du någon tatuering? : neej
44. Gillar du någon just nu? : nope
45. Har du provat droger? : nej
46. Röka eller snusa? : inget
47. Har du pojkvän/flickvän? : nej
48. Vad är ditt mobil nummer? : 076 HAHHAA driver :P
49. Vad ska du göra ikväll? : Venne
50. Har du några syskon? : ja
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? : Jag har abonemang :P

Down on your knees crying for help,

and you're just gonna be another notch in the belt.

 Orkar inte ta nya pix right now.
Dagen ska spenderas med min älskade mamma.♥
Hon mår inte så bra så jag tänker ha en "tjejkväll" med henne,jag har saknat henne.
Drar nog till stan imorgon för att träffa Aida,hon behöver hjälp med att shoppa så jag sa att jag kunde hjälpa henne. C: hoppas bara att vädret blir lite bättre,I need sun.
Anyway,har planerat lite awesome grejer. Under lovet ska älskade Bianca [Aimee] sova hos mig i en vecka,sen kommer även Disa och Elin sova hos mig i en vecka. Inte samtidigt ofc. Man får väl hoppas på att Emy är i Sverige när Disa kommer hit,hon ska sova här en dag tsm med mig och Disa.
Lovet började dåligt men jag känner redan hur allt känns bättre,ehehehe.
Förövrigt så är det ett års vänskap för mig och Aida idag & tomorrow is it the same for me and Bianca,grattis till oss.



måste gå nu :P

Nu ska ja träffa dahlia, vi ska ut och promenera :P Måste motionera även fast det är sommarlov :)
skriver mer sen puss&kram :)
// emmalicious

yeah it's on ;)


It's time to clean :P

Nu är det dags att städa :P ja tycker inget dåligt om att städa för ja gör de så roligt :P HAHAHA ja dansar&sjunger hahaha de är väl därför det oftast tar tid :P hahaha min mamma fattade aldrig vrf det tog sån tid för mej att städa förensen en dag då hon såg hur ja städar :P högsta musik i öronen och de bara att köra :P wish me good luck <3 :P
// emmalicious

HAHAHa dedär har hänt mej :P

Volim te <3

En gammal video som fortfarande har lika stor betydelse för mej <3 Jag älskar dej fortfarande syster, vi har glidit isär på sistonde men allt kommer bli som förr, ja lovar <3 Jag har inga ord för hur mycket jag älskar dig <3 :) Du och jag föralltid ! <3 jag vet inte vad jag skulle gjort utan dej <3 Alla våra minnen, ingen kan knäcka dom, allt vi gjort och allt vi gått igenom <3 VOLIM TE LEJLA BESIC ♥

En video lejla gjort till mej förra året <3

Why does it have to be like this !? :(

Godmorgon bloggen :D <3
Jag va riktigt trött igår, och ja trodde inte ens att ja skulle palla gå till sängen.... ja somna i duschen och det var fett skönt..!! :P Mina planer var ju att grilla men det blir nog inte så .... :( Det här jävla vädret! Asså jag är skittrött på allt regn & blås ! under skoltid är det 20-25 grader varmt men under SOMMARLOVET är det under 15 och blåser som fan! ... :( asså :( ja vile verkligen bara chilla, ligga i gräset och sola, grilla och flumma med tjejerna men så blire inte va :( men ja tror att jag och dahlia ska kontakta tjejerna och se om vi ska käka i någon resturang i stan eller fika någonstans :) hemma sitter vi inte iallafall :D aja men ja tror ja ska hoppa in i duschen nu, skriver mera sen :) puss&kram :D
// Emmalicious <3

Förut tyckte ja att denhär va rolig och gulli men nu hatar jag den! :P


It's done :)

Heeej alla ugglor :P
Vad händer i era underbara liv ? <3
i mitt underbara liv händer det inte så mycket :) Min kära trötta mami sover som en liten bebis :) Jag har så ont i min rygg hahaha jag känner mig som en gamling! :P HAHA jag hae suttis i typ tre timmar, försöker komma på hur bloggen ska se ut, och dehär är mitt resultat :) jag är jättenöjd :) aa det är väl det... imorron ska det bli fint väder (HOPPAS JAG) det stog så i vädret och ja hoppas verkligen det för om det blir det, blir det grilla med tjejerna :) det ska bli så jävla roligt :) aja ja tror ja ska hoppa in i duschen nu :)
Godnatt, sov gott :) puss&kram<3:)
// Emmalicious<3

om det nu blir fint imorron kommer jag ligga och vila hela dagen imorron och bara lyssna påden här låten<3:)

Just carry this gun and you'll even get paid.

 



Ska försöka blogga lite mer,I promise.
Som ni ser så har bloggen blivit lite annorlunda,Emma håller på att fixa en ny header and stuff like that :>

Drog till stan idag och träffade Aida. Vi gick runt och glodde på asiater,eller det var så att hon glodde medans jag skrattade åt henne. Efter någon timme träffade vi hennes kompisar,Jojo och Sigge. Vi drog till Bengans för en signering. Någon Oskar Lindros,aldrig hört talas om honom men han var duktig. Jag väntade utanför med Aida medans Jojo och Sigge stod i ledet för signeringen,jag kände hur mitt blodtryck sänktes och började skaka en massa. Socker brukar hjälpa ibland så jag köpte en marabou polka,ehehe orgasm♥ Iaf,det kändes lite bättre men kände mig fortfarande lite yr så efter en liten stund drog jag hem. Det första som hände när jag kom hem var att jag började skaka en massa,weird? Fast det gick över rätt snabbt.
Mammas kompis kom hit under natten med sin hund,den gav mig onda ögat hela tiden):
Ska fixa lite grejer och sen kolla på en film or something,bye :*


 Påminner om förra sommaren.♥

Sex and the city 2


de ska bli så roligt att gå på sex and the city 2 :D
jag och dahlia skulle gått på premiären men något hände så vi gick inte :P HAHAHa kommer inte ihåg vad som hände men något hände :P aja så de ska bli skitroligt :)
I LOVE SEX AND THE CITY <3
// emmalicious


OMG !

Heeeeeeeeeeej :)
de ska bli såjävla roligt att gå på ni vet redan vad ;) HAHAHa de dahlia skrev innan :) jag och hon ska på twilight fan event HAHAHHA de ska bli så roligt att träffa dom på riktigt :) OMG asså de ska bli skitkul och vi längtar :D hahah stackars hennes syrra som kööade hela dagen med hennes kompisar fördom sen går vi med dom HAHAHA :P neeej men hennes syrra och hennes kompisar ska också med säklart ;) HAHAHa aja men ja längtar
puss & kram // emmalicious <3 :D

OMGOMGOMGOMGOMGOGMGOMGOGMGMGOM !!!!!!!! :D:DD:D:D:D

Titta vad vi har.



Nananannananananan kolla vem vi ska se den 21 juni. Hahahahah twilight ellehhhhhhhhhhhhhhh? Ok inte alla då, men hellow Taylor Lautner och Kristen Stewart!!!!!! Till er som inte har hahahahah gråtttttttttttt inteeeeeeeeee, höhö ok skojar bara ;)

/D


Sex and the city 2.


Kom nyss hem efter att ha varit ute med Emma, och gjort secreto stuff hahahaah brrrr. Blir ingen grill idag, vi ska istället dra till bio. Typiskt att det ska regna idag, fuck Sveriges bajs väder. Pitchka på alltt hahaha. Anyways vi ska iallfall se på sex and the city 2, vi som skulle på premiären, det var ju ett tag sen vaaaaaah? Ciaoooooooooo

/D


We can do it all night :)


SÄxi

/D

Sommarlov.

Länge sen man bloggade, men men jag bloggar när jag vill FATTAR NI BRE. HÖHÖ. Fyfan skolan är nu slut, och vi har sommarlov. Ska bli skit skönt, men asså det känns fan inte som sommarlov, än.. Whatevaaaaaah.  
Idag var jag ute med hororna HAHAHAH, ni vet vem ni är ;) Imorgon blir det grill, om vädret tillåter det HAHAHH ojjj. Aja ciao, ballar inte skriva mer, fucking harry potter 8 YAAAAA.



/D

Shut the fuck up.


Bloggtorka. Har inte kunnat blogga för att jag har bara haft datorn i ungefär en timme per dag,vill inte slösa min tid på att blogga då. Inget speciellt har hänt,men kommer inte blogga på några dagar. Det är sommarlov,jag tänker inte slösa min tid på datorn hela tiden. Jag tänker njuta av livet,skaffar kanske en egen blogg but we will see about that. Hm.. yeah that's all.


 Min nya drog♥

JAG LÄNGTAR :D

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :=) <3
vad gör ni tjockisar :P ?
IMORRON ÄR DET SKOLAVSLUTNING!!!! :D asså OMG OMG OMG JA KAN NTE FATTA DET!! :D hahaha dahlia&solmaz sover här idag och vi ska snart sova haha vi måste vakna tidigt imorron för att fixa oss och all bullshit som nu kommer hända :D <3 aja hahha ville bara skriva ett kort inlägg :) nu ska vi gå och snacka i sängen seeeyah :) ja tror nte vi kommer blogga så mycket imorron för de e ju skolavslutning=SOMMMMMMARLOOOOOOV !!!!!!!!!!!!! :D hahhaha så vi fårväl se plus alla vi tjejerna ska t stan imororn efter för att käka och allt pusssssss <33 :)
// emmalicious, D & solmaz :)

jag och dahlia bror förlängesen<3

It's time for some workout :)

Nu ska ja o...

20100607583 (MMS)

It's time for some workout :)

Nu ska ja och dahlia ut ch promenera ses sen :) /emmalicious <3


Fan va kuul :)

Heeej :) <3 Dahlia bror gick nyss hem <3 :) hon skulle någonstans ;) säger inte vart :P una sicreto :P HAHAHA aja efter vår sista inlägg gick jag och dahlia till kista :) ja ville köpa en t-shirt :) den e så gulli :) min stil<3 det är en skitstor t-shirt (vit) med en musse figur på :) me<3musse pigg <3 :)  HAHAHAHa aja sen fick ja hör att lejla kusin/tjockis ska sova här idag :D hela min familj är på student ( vilket ja inte ville gå på) HAHA så föratt inte vara själv under natten ska lejla hålla mej sällskap :D de ska bli så kul :) ja och lejla har glidits isär på sista tiden så de ska bli kul att de ska bli som förr :) aja ja tror jag ska åka till lejla i kista nu och möta henne haha aja bloggar mer ikväll :) puss & kram <3
peace out // emmalicious<3 :)

en skitgammal bild på mej och lejla från förra sommaren <3 VILKA MINNEN ♥♥

musica a la tjockisarna :P <3



fett skönt :D

Tjooo allihopa :) Emma och dahlia dom två hororna hära :)
vi lsutade halv 11 idag :D hahahaha sen gick vi runt i kista och kollade på kläder :) ja köpte ett par skitfina jeans storlek 29 ;) hahahhaa lä lä emma smal :P sen åt vi såklart :D sen nu äter vi frukter "vi är nyttiga" :P hahahahahha asså katt i kista :D asså han är så fiiiiiiiiiiiiin :D <3333333333333333333333333333333333333 haahhahahaha aja nu ska vi fortsätta flumma :D heeeeejdå :D // D och emmalicious <3

they are so delicious ;)

vi är nyttiga :P kanske du också ska börja :P

Out and over <3 /emmalicious :)

20100606579 (MMS)

Out and over <3 /emmalicious :)


minnen<3

måste bara berätta snabbt att den härlåten är ett stort minne för mej :) ja lyssnade
på denhär låten tre dagar i rad :) asså jag dog för denhär låten :D <3
GODNATT <3

I don't know what to do ? :D

Heeej :D <3
ja va i kista med lejla<3 vi hade skitroligt :D vi gick runt i affärer och flummade :) sen käkade vi (som vanligt) i meen what do you expekt from 2 fatsoos :D hahaha aa iallafall sen kom ja hem och hann inte ens vara hemma i fem minuter då min mamma tvingade mig att följa med henne till min syster för att lämna min platttång till henne :D ahaha och självklart kan jaa inte säga nej till min mami :D <333 aja och nu ska ja bara tvätta ansiktet, borsta tänderna och sova :D ja är överdrivet trött :P vrf vet ja inte men ja är de :P
så godnatt sov gott och hare bra puss&kram // emmalicious <3

hahaha jag gäspar nog dubbelt så mycket tillskillnad från hur mycket
ankan gäspar :D men aja mina sista ord föridag :D goodnight <3

allt klart :D

Heeej :)
nu har ja tränat klart, duschat, tvättar,fönat & plattat mitt långa tjocka hår :D <3 nu ska ja åka till kista ska träffa lejla kusin <3 vi ska gå runt och kolla lite i affärer :D <3 hahaha ja har inte träffat henne på sitlänge så de ska bli skitkul :D aja bloggar mer senare idag (kanske) puss&kram
heejdå <3:)
// emmalicious <3 :D

hahaha inteföratt man ser såbra men aja :D

It's time for some workout ;)

20100606571 (MMS)

It's time for some workout ;) // emmalicious


Godmorron :D

Godmorron allihopa :D <3 ska snart äta frukost såfort mina mackor blir klara, sen ska ja bada <33 hahaha sen får vi se vad som händer :P
// emmalicious


Ne-Yo - Do You


den irriterande gungan :P

Heeeej :) kom nyss heem :D jag va ute med dahlia,soma&solmaz :) men bara ett lite :P iallafall ja frillade idag och de va fett kul :P vi flummade hela dagen jag och min feta kussin :P hahaha asså ja hade såjävla roligt och ja är såjävla mätt!! :P hahaha aja asså ja orkar verkligen inte skriva mer är så fucking trött :D ska fan gå och sova :O aja heejdå sov gott godnatt puss <3
// emmalicious<3


min tjockis kusin :D

världens godaste jordgubbar :D

melissa älskling :D hon va flummigast av oss alla :D <333333

denhär låten är för dej dahlia bror <3 :D


// emmalicious

grill :D

Heej allihopa :D <3
vad ska ni göra idag ? på lördag ? :D <3
själv ska ja snart gå med min mami och melissa vi ska grilla hos våra kusiner :D kusinen som ja va med förra helgen :D vi ska grilla där hon bor och vi kommer flumma sönder :D asså ja är så glad för nu är det bara 2 dagar kvar av skolan sen är det SOMMMMMMMMMMMARRRRRRLOOOOOOOOOV ♥♥♥ asssså sheat ja kan inte fatta det ? :D det är som en dröm :D <333 asså jag har väntat så längepådet !! :D aja jag ska gå nu :) måste hjälpa min mami med de sista sakerna som vi ska ta med oss :D <3 PUSS & KRAM :) <3  ha en skitrolig/skitbra lördag :D
peeace out // emmalicious <3 :D

HAHAHA som ni ser så är jag redan jävligt flummig :P <3

hahaha

hahahhaa ja tror de sitter något i mitt huve :P haha ja är inte riktigt normal :P

IT'S SOLMAZ MOTHER FUCKERS

TJAAA
Skitskön dag idag,vi hade bara en lektion idag fast jag satt och lyssnade på musik hela tiden. Vi hade håltimme på So:n för att några skulle göra omprov,vi satt och hjälpte Liban och Ahmed J för att de skulle göra provet. Sen gick vi runt i hela skolan sen drog vi till kista och när vi kom tillbaka så fick vi höra att rektorn skickar hem alla 8DDD någon hade lagt stinkbomber i skolan. Hahahah idioten Dahlia ville inte gå hem.
Efteråt drog jag hem och vilade,var skittrött sen drog jag till Bup med min mami. Efter det drog jag hem och sov samtidigt som jag lyssnade på Kent♥ Sen hör man Dahlia och Emma skrika "solle banan" utanför min balkong hahaha,så jag drog ut med de. Skiiiitroligt. Vi bråka med några töntar så Emma skrek hora till de,de ba TA DE så vi sprang det snabbaste vi kunde. Asså jag dooog.
Dagen var helt perfekt tills det där hände,åh jag vet inte vad jag ska göra. Emma du skulle bara våga gråta din jävel,var inte så): [ni behöver inte veta.]
Aja kommer inte kunna blogga så mkt för jag är så duktig så jag råkade ta sönder min jävla hordata. Har tjuvat mammas just nu men hon låter mig inte använda den,hon tror att jag ska ta sönder den ;@

HAHAHAHAHAHAHAHAAH

bara för dahlia bror <333


KAOOOOS

OMG!!!! Hela min freda kväll vad skitbra allt gick skitfint :D till dertdär hände !!! asså omg ja kan nte säga vad som hände bara dahlia,solmaz&delwin vet OCH INGET FÅR SÄGA TILL NÅGON !!! :( asså sheat vad ska ja göra! skjut mej nuuuu!!!! aja nu ska ja bada asså ja kommer börja gråta!!
bilder från idag!
//emmalicious<3

hahaha

mina två tjockisar <3

fUUUUUUCKINATIONNNNNNNNNNNNNNNN

Heeeeeeeeeeeeluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bitches!
Idag shoppade jag och horan Emma hahahahaha (ni behöver inte heller fatta) Vi shoppade lite grejer yaaaaaaa, nu ska vi fettosar äta mat, och bara chilla med livet yaaooo. Hahahaha asså nej fyfan ska sluta nu wallahi. HAHAH Emma sitter och distraherar mig, så det är fett svårt att sitta här och skriva. Aja ska dra nu, caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaio.
 
Lite hor kläder hahahahha ooojjj

/D


Oh My Gosh (OMG) - Usher ft. Will.i.am


FREDAAAAAAG :D

Heeeeeeeej allihopa :D <3
Vad händer? :) vadhar ni gjort ? :D
själv har ja shoppat i stinsen med horan dahlia :P HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH vi hade skitroligt :D även fast de blev lite problem :D :) <3 HAHAHAHAHAHHA nu sitter vi hemma hos mej och FLUMMMMAR :D HAHAHAHAHHA dahlia sitter och skriker HEY YOU ? DO YOU WANNA SUCK KOK !! :P :D HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAAH HON ÄR SJUK !!! :D HAHA aja nu ska vi väl äta mat sen ska vi flumma ute i de fina vädet :D aja heejdå ha de så roligt idag :D HAHAHAHA de ska ja ha HALLLÅ IT'S FRIDAY :D :P <33333333333333333333333333333 ME LIIKE <3
peace out// emmalicious :D <3

några av mina kläder :D

lite till :D

och lite till :D :P


Kent in my heart.

 Omnomnom Kent♥




Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag


.

Wazzup?
Tänkte skriva ett inlägg nu när jag ändå inte har något att göra. Hm.. I've got nothing 2 say...nejmen hade iaf matteprov idag,IG here I come.
Om 8 dagar är det sommarlov,längtar som fan. De två sista dagarna kommer vara awesome. Kommer sova hos Emma tillsamans med Dahlia. Vi kommer ha skitroligt,sen på morgonen kommer jag vakna innan de för att fixa mig sen kommer jag väcka de för att hjälpa de att fixa sig 8D vi kommer ha skitroligt. Inget och ingen ska få förstöra de här dagarna.♥
Aja ska fortsätta kolla på en anime serie,ska bara först lägga upp en låt jag älskar.

/ Solmaz

RSS 2.0